Lepopäivä nyt on ihan suhteellinen käsite.  Kahdeksan tunnin koulupäivä takana. Mutta liikunnallisessa mielessä vapaapäivä. Nyt on jotenkin raskas olo, koko illan on laiskottanut, eikä ole oikein pystynyt keskittymään mitenkään. Tämä olo ei kuitenkaan taida johtua lenkin puutteesta vaan epämääräisestä syömisestä. Asustelen viikot itsekseni, ja jääkaappi ammottaa usein tyhjyyttään, joten syötyä tulee aivan liian epäsäännöllisesti ja -terveellisesti.
       Tänään meinasin aamulla nukkua pommiin, joten aamupala oli skipattava. Tukka putkella aamuluennoille, josta piti kiirehtiä pakolliselle labrakurssille. Labrassa sitä sitten olla möllötettiin monta tuntia. Ruokatauko pidettiin puoli kahden aikaan iltapäivällä. Ruokalassa oli tarjolla ylimausteisia pippuripihviä jota ei pystynyt syömään, joten jouduin tyytymään perunoihin ja salaattiin. Illalla söin ison annoksen salaattia, neljä palaa ruisleipää sekä paketillisen kinuskipalloja. Kinuskipallot taitaa olla suurin syy tähän nyt vallitsevaan olotilaan. Blaah.
       Minä olen jo pitkään ollut tällainen epämääräinen ruokailija. Eli ruokaa tulee syötyä millon sattuu ja mitä sattuu. Olen erittäin taipuvainen mielitekoihin, ja aivan liian usein annan niille periksi. Kuten tänään. Oudointa kuitenkin on että tiedän mistä koostuu terveellinen ruokavalio, kuinka usein pitäisi syödä jne. Ja tiedän varsin hyvin että tänään söin aivan liian huonosti. Mutta jostain kumman syystä näitä hienoja oppeja ei vain osaa toteuttaa käytännössä. Yksi hyvä syy taitaa olla se etten osaa laittaa ruokaa. Tai osaanhan sitä laittaa sen verran etten nälkään kuole, ja muutamaa ruokalajia osaan laittaa mainiosti. Mutta olen jo aika kyllästynyt niihin. Täytyisi keksiä jotain muuta. Mutta joka kerta kun yritän jotain uutta, niin se maistuu pahalle. Joko se ei maistu juuri miltään, kun en ole uskaltanut käyttää siihen tarpeeksi mausteita, tai sitten se on liian mausteista. Lähiaikoina olenkin suosinut sellaisia ruokia joita ei tarvitse sen kummoisemmin kokata, kuten paistettua kirjolohta, pihvejä, uuniperunoita jne. Olen siis kateellinen kaikille teille jotka osaavat kokata esim hyvänmakuista kasvisruokaa. Siihen en minä ole vielä pystynyt...